function jquery_parallax() { ?>

FRÖLUNDA MUNHÄLSA

Munhälsa tandläkare Göteborg hjälper dig med alla dina behov för munnen. Välkommen till vår klinik på Frölunda torg

Boka enkelt online eller få hjälp av receptionen

ALLT INOM TANDVÅRD PÅ FRÖLUNDA TORG

Frölunda munhälsa är en modern tandläkarklinik som erbjuder allt inom tandvård. Våra tre tandläkare hjälper dig med allt från visdomständer till implantatoperationer.

Tandläkare Hernrik Högberg specialiserar sig på kosmetisk tandvård. Han hjälper dig med att från blekning, korrigering och kirurgi.

Enkelt att ta sig hit

Till vår klinik i Frölunda är det lika lätt att ta sig med bil som med kollektivtrafik. Vi har över 1000 gratis parkeringsplatser och är en av Göteborgs största knutpunkter för buss- och spårvagnstrafik. Det är enkelt att ta sig till oss. 

Området

Varför inte passa på att uträtta litet ärenden när du ändå är i huset? Frölunda Torg har mycket att erbjuda, allt från butiker till matställen och caféer.

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag

07:30-19:00

Fredagar

07:30-14:00

COVID-19

Vi har säkra rutiner för att minimera all risk för smitta. Har du några speciella önskemål är det naturligtvis bara att säga till.

Vi som jobbar på Frölunda Munhälsa

LEG TANDLÄKARE/KLINIKCHEF

Gabriella Meiri Öhlin

Gabriella är utbildad vid göteborgs undiversitet och tog examen 2003. Hon startade munhälsa 2005 och jobbar såväl klinisk som med att driva kliniken framåt. Gabriella brinner för den estetiska delen av tandvården och älskar att se nya leenden växa fram.

Hennes måtto är att varje tandvårdsrädd patient skall komma ut med ett leende på läpparna. Det strömmar ofta skratt och sång från hennes behandlingsrum.

LEG. TANDLÄKARE

Shirine Najdi

Shirine är en erfaren och kunnig tandläkare som är specialiserad inom kirurgi och estetisk tandvård. Utöver att utföra avancerade kirurgiska ingrepp såsom tandimplantat och käkkirurgi, är hon också duktig på skönhetsingrepp som botox och fillers.

Shirine är väl medveten om att en vacker och symmetrisk tandrad kan bidra till att förbättra en persons självkänsla och självförtroende. Med sin expertis inom estetisk tandvård och skönhetsingrepp hjälper hon sina patienter att uppnå utseendet de önskar.

Som tandläkare strävar Shirine alltid efter att ge sina patienter den bästa möjliga vården och behandlingen. Hon är oerhört lyhörd för sina patienters behov och önskemål och arbetar tillsammans med dem för att utveckla en behandlingsplan som är anpassad efter deras specifika situation. 

LEG. TANDLÄKARE

Robel Dam

En erfaren tandläkare som jobbar med såväl allmäntandvård som kirurgi. Han är känd för att erbjuda högkvalitativ tandvård och för att ha en ödmjuk och lyhörd attityd.  Han är speciellt omtyckt bland de som lider av tandläkarskräck.

Robel Dam har en gedigen utbildning och har förvärvat många års erfarenhet inom sitt område. Han är duktig inom kirurgi, vilket gör att han kan behandla komplexa tandproblem och utföra avancerade ingrepp. 

En skicklig och tillmötesgående tandläkare som ger sina patienter den bästa möjliga vården

LEG. TANDHYGIENIST

Zahra Naserisovain

Zahra har studerat vid Göteborgs universitet och är särskilt skicklig på att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla.

Hon är mycket empatisk och förstår att det kan vara svårt för vissa patienter att söka tandvård på grund av rädsla eller oro. Zahra har utvecklat tekniker och metoder för att hjälpa patienter att känna sig mer bekväma och avslappnade under tandbehandlingar.

Hon är också mycket kunnig inom förebyggande tandvård och strävar alltid efter att ge sina patienter den bästa vården möjligt för att upprätthålla god tandhälsa. 

TANDSKÖTERSKA

Ann-charlotte Heinerås

En kunnig och erfaren tandsköterska. Hon har en viktig roll i att stödja tandläkare och arbetar främst med att assistera vid behandlingar och ge god tandvårdsrådgivning till patienter.

Ann-Charlotte är en uppmärksam och omsorgsfull person som alltid sätter patienternas välbefinnande i fokus. Hon har en stark förmåga att skapa en trygg och bekväm miljö för patienterna och är mycket uppskattad för sin professionalism och vänliga attityd.

TANDSKÖTERSKA

Stefania Pusichevska

Vår fantastiska sköterska Stefania jobbar med tandreglering och profylaktisk vård. Hon har en utbildning och erfarenhet inom området och jobbar för att hjälpa patienter att uppnå god tandhälsa genom att ge råd om munhygien och regelbundna kontroller.

Hon är en ansvarstagande person som prioriterar patienternas behov och gör alltid sitt bästa för att se till att de känner sig bekväma och trygga under besöket.