function jquery_parallax() { ?>

FRÖLUNDA MUNHÄLSA

Munhälsa tandläkare Göteborg hjälper dig med alla dina behov för munnen. Välkommen till vår klinik på Frölunda torg

Boka enkelt online eller få hjälp av receptionen

ALLT INOM TANDVÅRD PÅ FRÖLUNDA TORG

Frölunda munhälsa är en modern tandläkarklinik som erbjuder allt inom tandvård. Våra tre tandläkare hjälper dig med allt från visdomständer till implantatoperationer.

Tandläkare Hernrik Högberg specialiserar sig på kosmetisk tandvård. Han hjälper dig med att från blekning, korrigering och kirurgi.

Enkelt att ta sig hit

Till vår klinik i Frölunda är det lika lätt att ta sig med bil som med kollektivtrafik. Vi har över 1000 gratis parkeringsplatser och är en av Göteborgs största knutpunkter för buss- och spårvagnstrafik. Det är enkelt att ta sig till oss. 

Området

Varför inte passa på att uträtta litet ärenden när du ändå är i huset? Frölunda Torg har mycket att erbjuda, allt från butiker till matställen och caféer.

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag

07:30-19:00

Fredagar

07:30-14:00

COVID-19

Vi har säkra rutiner för att minimera all risk för smitta. Har du några speciella önskemål är det naturligtvis bara att säga till.

Vi som jobbar på Frölunda Munhälsa

LEG. TANDLÄKARE

Henrik Högberg

Henrik har jobba på kliniken sedan 2015 och har innan dess jobbat på folktandvården i Trollhättan. Henrik har gått på göteborgs universitet och är efter detta vidareutbildad inom kirurgi.

Henrik utför all form av kirurgi från visdomstandsoperationer till implantatkirurgi. Henrik är också certifierad inom botox och fillers något han brinner för.

LEG. TANDLÄKARE

Shirine Najdi

Shirine är väldigt  kunnig, lugn och serviceinriktad och hennes patienter lämnar alltid rummet med ett leende på läpparna.

Shirine är vårt senaste tillskott på Frölundakliniken och har tidigare jobbat inom folktandvården. Hon är vidareutbildad inom kirurgi.

LEG TANDLÄKARE/KLINIKCHEF

Gabriella Meiri Öhlin

Gabriella är utbildad vid göteborgs undiversitet och tog examen 2003. Hon startade munhälsa 2005 och jobbar såväl klinisk som med att driva kliniken framåt. Gabriella brinner för den estetiska delen av tandvården och älskar att se nya leenden växa fram.

Hennes måtto är att varje tandvårdsrädd patient skall komma ut med ett leende på läpparna. Det strömmar ofta skratt och sång från hennes behandlingsrum.

LEG. TANDHYGIENIST

Alex Stojkovic

Alex är utbildad vid Göteborgs universitet och arbetar idag på båda klinikerna, framförallt med preventiv tandvård. Han utför också estetiska behandlingar som tandblekningar och  airflowbehandling.

Alex är alltid mycket mån att behandlingen skall upplevas som behaglig är mycket lugn i sin natur och lägger stor vikt vid att allt skall bli optimalt. Han är väldigt omtyckt av både sina kollegor och sina patienter.

TANDSKÖTERSKA

Jenny Blom

Jenny är en tjej som alltid har ett leende på läpparna hennes sprudlande personlighet smittar av sig på både patienter och kollegor.

Jenny jobbar delegerat och hennes hjärta klappar lite extra för den estetiska delen inom tandvården. Odontologiskt är hon något av en perfektionist och lämnar inget åt slumpen.

TANDSKÖTERSKA

Gabriella Karlsson

Gabriella är vårt senaste tillskott. Hon jobbar självständigt med patienter men assisterar också vid kirurgiska behandlingar och kommer med nya bra idéer som kan förbättra vårt arbete på kliniken.

Gabriella är väldigt serviceinriktad och vet ofta vad patienten och tandläkaren vill ha innan de frågat.

TANDSKÖTERSKA

Annica Carlsson

Annica är utbildad sköterska vid Göteborgs universitet och vidareutbildad inom kirurgi. Hon är klinikens hjärta och ansvarig koordinator på kliniken.

Annica har varit med oss sedan kliniken startades och hon håller stenkoll på vad som behöver förbättras, köpas in och framförallt känner hon många av våra patienter väl. 

TANDSKÖTERSKA

Johanna Asplund

Johanna är ett energiknippe och sprider glädje bland patienter och kollegor. Johanna är lugn och mycket omhändertagande och brukar alltid vara uppskattad av de mest tandvårdsädda.

Johanna assisterar också vid kirurgiska behandlingar och har lätt för att lära sig nya procedurer och kommer gärna med bra idéer för att förbättra kliniken