function jquery_parallax() { ?>

KVILLEBÄCKEN MUNHÄLSA

Munhälsa tandläkare Göteborg hjälper dig med alla dina behov för munnen.  Välkommen till vår klinik nära backaplan.

Vi vill ge alla som kommer genom dörrarna en känsla av lugn och behag, något som skall genomsyra hela klinikens atmosfär. Våra tandläkare är erfarna och lyssnar till dina behov.

Boka enkelt online eller få personlig hjälp

MODERN KLINIK PÅ HISINGEN, BACKAPLAN

Vi tror att du som kund uppskattar det personliga mötet och att vi tillsammans går igenom och diskuterar vad som passar just dig.

Vi på kliniken ämnar ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss får du ett personligt och vänligt omhändertagande och en vård av högsta kvalité. Det skall bli roligt att lära känna dig!

Vi har erfarna tandhygienister, sköterskor och tandläkare som tar emot dig. Låt oss göra ditt tandläkarbesök till en trygg och problemfri upplevelse.

Vårt mål är att varje patient ska känna sig trygg hos oss och få tandvård av bästa möjliga kvalité. Vi vill också att vården ska ske på ett varsamt, effektivt och trevligt sätt. Ett område som vi satsar mycket på är den förebyggande vården. Våra patienter blir allt friskare. Friska tänder och tandkött är vårt mål.

Lätt att ta sig hit

Du kan lätt ta dig till oss med såväl bil som kollektivtrafik. Vi befinner oss på Hisingen i Kville, knappt fem minuter från centrala stan och intill knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan.

Området

Varför inte passa på att uträtta litet ärenden när du ändå är här? Backaplan har mycket att erbjuda med butiker, matställen och caféer.

COVID-19

Vi har säkra rutiner för att minimera all risk för smitta. Har du några speciella önskemål är det naturligtvis bara att säga till.

Vi som jobbar på Kvillebäcken Munhälsa

LEG TANDLÄKARE/KLINIKCHEF

Gabriella Meiri Öhlin

Gabriella är utbildad vid Göteborgs universitet och tog examen 2003. Hon startade munhälsa 2005 och jobbar såväl klinisk som med att driva kliniken framåt.

Gabriella brinner för den estetiska delen av tandvården och ser inga hopplösa fall bara glädjen att kunna förbättra. Hennes måtto är att varje tandvårdsrädd patient skall komma ut med ett leende på läpparna. Mycket skratt och sång kommer ofta från hennes behandlingsrum.

LEG TANDLÄKARE

Alex Xu

En erfaren tandläkare som har studerat vid Göteborgs universitet. Han har en gedigen utbildning och har arbetat som tandläkare i flera år.

Som tandläkare är han kunnig och skicklig på att hjälpa patienter med olika typer av tandproblem. Han har en passion för att hjälpa andra och sätter alltid patientens bästa i första hand.

LEG TANDHYGIENIST

Joselyn Delgadillo

En erfaren tandhygienist som har arbetat både inom privat tandvård och folktandvård under många år. Hon har en gedigen utbildning och har utvecklat en expertis inom områden som tandrengöring, förebyggande tandvård och tandhälsa.

Joselyn är mycket noggrann och har ett stort fokus på att ge patienterna den bästa vård möjligt. Hon är också duktig på att förklara och ge råd om tandvård till patienterna för att hjälpa dem att bibehålla god tandhälsa.

LEG. TANDLÄKARE

Shirine Najdi

Shirine är en erfaren och kunnig tandläkare som är specialiserad inom kirurgi och estetisk tandvård. Utöver att utföra avancerade kirurgiska ingrepp såsom tandimplantat och käkkirurgi, är hon också duktig på skönhetsingrepp som botox och fillers.

Shirine är väl medveten om att en vacker och symmetrisk tandrad kan bidra till att förbättra en persons självkänsla och självförtroende. Med sin expertis inom estetisk tandvård och skönhetsingrepp hjälper hon sina patienter att uppnå utseendet de önskar.

Som tandläkare strävar Shirine alltid efter att ge sina patienter den bästa möjliga vården och behandlingen. Hon är oerhört lyhörd för sina patienters behov och önskemål och arbetar tillsammans med dem för att utveckla en behandlingsplan som är anpassad efter deras specifika situation. 

TANDSKÖTERSKA & KOORDINATOR

Loredana Sporea

En erfaren tandsköterska som även jobbar som klinikkordinator. Hon ansvarig för att organisera och planera klinikens dagliga verksamhet, inklusive bokningar, personalplanering och att säkerställa att allt fungerar smidigt.

Som tandsköterska assisterar hon tandläkaren men jobbar också mycket delegerat med
patientarbete Loredana är också en skicklig kommunikatör och trivs med att hjälpa patienter
att känna sig trygga och bekväma under sina besök på kliniken.

TANDSKÖTERSKA

Yasmin Okcanlioglu

En tandsköterska som alltid sprider glädje. Hon har utbildning och erfarenhet inom tandvård och arbetar för att hjälpa patienter att uppnå god tandhälsa. Yasmin är en omtänksam person som alltid sätter patientens behov främst och är engagerad i att ge en positiv upplevelse vid tandläkarbesök. 

TANDSKÖTERSKA

Stefania Pusichevska

Vår fantastiska sköterska Stefania jobbar med tandreglering och profylaktisk vård. Hon har en utbildning och erfarenhet inom området och jobbar för att hjälpa patienter att uppnå god tandhälsa genom att ge råd om munhygien och regelbundna kontroller.

Hon är en ansvarstagande person som prioriterar patienternas behov och gör alltid sitt bästa för att se till att de känner sig bekväma och trygga under besöket.