function jquery_parallax() { ?>

KVILLEBÄCKEN MUNHÄLSA

Munhälsa tandläkare Göteborg hjälper dig med alla dina behov för munnen.  Välkommen till vår klinik nära backaplan.

Vi vill ge alla som kommer genom dörrarna en känsla av lugn och behag, något som skall genomsyra hela klinikens atmosfär. Våra tandläkare är erfarna och lyssnar till dina behov.

Boka enkelt online eller få personlig hjälp

MODERN KLINIK PÅ HISINGEN, BACKAPLAN

Vi tror att du som kund uppskattar det personliga mötet och att vi tillsammans går igenom och diskuterar vad som passar just dig.

Vi på kliniken ämnar ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss får du ett personligt och vänligt omhändertagande och en vård av högsta kvalité. Det skall bli roligt att lära känna dig!

Vi har erfarna tandhygienister, sköterskor och tandläkare som tar emot dig. Låt oss göra ditt tandläkarbesök till en trygg och problemfri upplevelse.

Vårt mål är att varje patient ska känna sig trygg hos oss och få tandvård av bästa möjliga kvalité. Vi vill också att vården ska ske på ett varsamt, effektivt och trevligt sätt. Ett område som vi satsar mycket på är den förebyggande vården. Våra patienter blir allt friskare. Friska tänder och tandkött är vårt mål.

Lätt att ta sig hit

Du kan lätt ta dig till oss med såväl bil som kollektivtrafik. Vi befinner oss på Hisingen i Kville, knappt fem minuter från centrala stan och intill knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan.

Området

Varför inte passa på att uträtta litet ärenden när du ändå är här? Backaplan har mycket att erbjuda med butiker, matställen och caféer.

COVID-19

Vi har säkra rutiner för att minimera all risk för smitta. Har du några speciella önskemål är det naturligtvis bara att säga till.

Vi som jobbar på Kvillebäcken Munhälsa

LEG TANDLÄKARE/KLINIKCHEF

Gabriella Meiri Öhlin

Gabriella är utbildad vid Göteborgs universitet och tog examen 2003. Hon startade munhälsa 2005 och jobbar såväl klinisk som med att driva kliniken framåt.

Gabriella brinner för den estetiska delen av tandvården och ser inga hopplösa fall bara glädjen att kunna förbättra. Hennes måtto är att varje tandvårdsrädd patient skall komma ut med ett leende på läpparna. Mycket skratt och sång kommer ofta från hennes behandlingsrum.

LEG. TANDHYGIENIST

Alex Stojkovic

Alex är utbildad vid Göteborgs universitet och arbetar idag på båda klinikerna. Alex jobbar med preventiv tandvård men utför också estetiska behandlingar som tandblekningar och iarflowbehandling.

Alex är alltid mycket mån att behandlingen skall upplevas som behaglig är mycket lugn i sin natur och lägger stor vikt vid att allt skall bli optimalt. Alex är väldigt omtyckt av både sina kollegor och sina patienter.

TANDSKÖTERSKA

Mubera Halilovic

Brinner för sitt yrke och vill hela tiden utvecklas för att bli bättre. Mubera är väldigt kompetent och lyhörd.

Med sin lugna personlighet får hon ofta de tandvårdsrädda att känna sig väldigt trygga. Med Mubera som din tandsköterska vet du att du är i bra händer.

TANDSKÖTERSKA

Anna Keita

Anna är vår sprudlande gottlänning. Om inte dialekten gör en glad blir man  lycklig av hennes alltid så positiva inställning.

Anna jobbar med delegerade arbetsuppgifter och assisterar vid kirurgi. En riktig klippa som alltid strävar efter att kliniken ska bli bättre än bäst.

LEG. TANDLÄKARE

Zada Hayek

Utbildad vid Göteborgs universitet men har också jobbat på folktandvården i Värnamo. Zada sprudlar av energi och får alla runt om kring att må bra.

Hon har en bred odontologisk kunskap och kan få den mest rädda att skratta högt i behandlingsrummet.

( Zada är för tillfället mamma ledig)

LEG. TANDLÄKARE

Kimya Karohi

Kimya är utbildad vid Göteborgs universitet och har jobbar på folktandvården i  Trollhättan. Kimya brinner för det estetiska är väldigt serviceinriktad.

Hon löser alla problem våra patienter kan tänkas ha stora som små och är alltid mån om att allt skall bli perfekt. Framförallt är hon mån om att du alltid ska känna dig lugn och bekväm i tandläkarstolen.

TANDSKÖTERSKA

Loredana Sporea

Loredana brinner verkligen för tandvård och alltid redo att ta över en uppgift eller lära sig något nytt. Hon har en sprudlande personlighet och bjuder gärna på sig själv vilket ofta lockar till skratt bland personal och patienter.

Många patienter uppskattar hennes härliga personlighet och ofta att får vi höra av de tandvårdsrädda att hon får dem lugn och kan locka även dem till skratt.