function jquery_parallax() { ?>

BRA Priser - Munhälsa tandläkare i Göteborg

Vill du ha pris för den tandvård som passar just dig? Det bästa är att komma in på en undersökning för att få en genomgång och därmed ett så korrekt förslag på den vård som krävs för just dig. Vi har tandhygienister och tandläkare som är mycket duktiga och erfarna.

Priser och kostnader

Akut besök

Behöver du komma in snabbt så rekommenderar vi att du i första hand kontaktar vår klinik i Kvillebäcken vid Backaplan. Där har vi drop in och ofta korta väntetider. I våra trivsamma lokaler ligger fokus på att din upplevelse blir så bra som möjligt. Det är inget du betalar extra för!

Tandvårdsbidrag

Varje år får du ett tandvårdsbidrag från försäkringskassan. Bidraget går utmärkt att använda vid ditt besök hos oss utan att du aktivt behöver söka efter bidraget. Säg bara till oss så använder vi bidraget som en del av betalningen. 

Delbetalning

  • Du får  ALLTID minst 14 dagars gratis kredit.
  • Dessutom ges du möjlighet till delbetalning i egen takt.  Du ansöker om delbetalning i enlighet instruktion på fakturan.
    För dig utan tillgång till dator och/eller internet finns särskild ansökan om delbetalning i egen takt här.
  • Tryggare för dig  vid större behandlingar
    – slipper oron för hur du ska kunna betala.
  • Fortus Finance har en konsumentvänlig påminnelse-/kravhantering; vi skickar inte in dig till Inkassobolag vid utebliven betalning på första påminnelsen.
  • Fakturan och eventuella ytterligare försändelser (kontoutdrag, påminnelser etc.) kommer hem i din brevlåda genom Fortus Finance’s försorg. De allra flesta av Sveriges befolkning (ca 70%) föredrar fysisk faktura framför andra betalsätt (Källa: Svenska Posten 2013).