function jquery_parallax() { ?>

KLINIKER hos Munhälsa tandläkare göteborg

Frölunda och Kvillebäcken

Våra erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister ger dig ett personligt och vänligt omhändertagande och en tandvård av högsta kvalitet.

Våra kliniker - Munhälsa tandläkare Göteborg

Våra erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister ger dig ett personligt och vänligt omhändertagande och en tandvård av högsta kvalitet.

MUNHÄLSA TANDLÄKARE I FRÖLUNDA OCH KVILLEBÄCKEN

INGA VÄNTETIDER

Hos Munhälsa slipper du långa väntetider och du har möjlighet att få all typ av tandvård på en och samma klinik. För dig med akuta problem ordnar vi oftast en tid samma dag. 

Frölunda

Frölunda munhälsa erbjuder allt inom tandvård. På kliniken finns idag tre allmäntandläkare. Vi är en modern klinik och kan erbjuda dig kirurgisk behandling i form av visdomstandsoperationer och implantatoperationer på plats.

Kvillebäcken

Kliniken ämnar ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss får du ett personligt och vänligt omhändertagande och en vård av högsta kvalité. Våra erfarna tandhygienister, sköterskor och tandläkare tar hand om dig.

VI PRATAR FLERA SPRÅK

På kliniken har vi möjlighet att erbjuda dig vård på bosniska, persiska, engelska, spanska, serbiska, arabiska och rumänska.

BOKA TID - ONLINE

Du bokar tandhygienist, akut tid, undersökning eller tid hos tandläkare - När det passar dig

Välj själv den klinik och tid som passar dig bäst. Vi tar hand om dig precis som om du bokat i receptionen. Har du några frågor är det bara att kontakta kliniken.

COVID-19

Vi har säkra rutiner för att minimera all risk för smitta. Har du några speciella önskemål är det naturligtvis bara att säga till.

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag

07:30-19:00

Fredagar

07:30-14:00

Boka tid i receptionen

Boka tid hos oss på Munhälsa för undersökning eller när du snabbt behöver akut tandvård i Göteborg!

Akut tid

Vi har nästan alltid akuttider tillgängliga för dig som behöver hjälp av en tandläkare snabbt!

Drop in

På kliniken i Kvillebäcken på Hisingen har vi möjlighet till drop in.

Vänligen beskriv vad du behöver hjälp med.