function jquery_parallax() { ?>

Estetisk tandvård hos munhälsa tandläkare

 • Bra priser
 • Osynlig tandställning
 • Tandblekning
 • Fasader
 • Fillers

Munhälsa - All estetisk tandvård du behöver

Det klart att du vill ha en vacker mun! Munnen är en jätteviktig del av ditt liv och det är vanligt att känna sig besvärad av att delar av munnen har skönhetsfel.

Gratis konsultation!

Påbörja din resa till ett perfekt leednde.

Invisalign

Osynlig tandställning som skonsamt ställer rätt tänderna.

Invisalign-osynlig tandställning

Är du missnöjd med hur dina tänder står? Det är aldrig för sent att få ett fint leende. Vi justerar mindre felställningar eller gelsställningar med osynlig tandställning

Invisalign – Så går det till

 1. Tandläkarbesöket
  Så snart Invisalign-tandläkaren har konstaterat att behandlingen är lämplig för dig tar man foton, röntgenbilder och digitala bilder eller ett avtryck av dina tänder. Denna registrering används för att skapa en 3D-behandlingsplan i ClinCheck®, bara för dig.
 2. Skenorna specialtillverkas för dig och levereras till din tandläkare. Du får ett set med skenor som ska bäras varje dag och du byter själv skenor hemma – med i genomsnitt 1–2 veckors mellanrum.
 3. Resultatet
  Var 4:e–8:e vecka går du på kontroll hos tandläkaren och får nya skenor. När behandlingsplanen har genomförts behöver du ha så kallade retainers för att behålla ditt nya leende.

Missfärgningar

Idag innehåller nästan all mat färgämnen. Missfärgningar av till exempel tobak, te och kaffe kan vi ofta polera bort med hjälp av Air-Flow, en modern metod som blästrar bort beläggningar och missfärgningar med vatten, luft och ett speciellt rengöringspulver.

Du fräschar upp ditt leende snabbt, skonsamt och smärtfritt.

Skalfasader

I vissa fall när man inte kan bleka tänderna eller om man vill förändra formen på tanden kan man göra så kallade skalfasader eller skalkronor på tänderna. Det innebär att man slipar minimalt på tanden och sedan fäster ett tunt porslinsskal, ungefär som en lösnagel, på tanden. Skalfasaden sitter hårt och lossnar inte. Är tänderna mycket lagade sedan tidigare gör man oftast vanliga porslinskronor.

Enklare formförändringar som till exempel ett litet mellanrum mellan två tänder, kan vi ibland lösa genom att bygga på tänderna med med fyllningsmaterial i tandens färg.

Kosmetisk tandblekning

Med tiden blir tänderna vanligtvis mörkare bland annat genom en ökad mineralinlagring. Detta kan vi i dag bleka bort med effektiva och skonsamma metoder.

Vi vill alltid att tandläkaren eller tandhygienisten först undersöker och gör en bedömning av din tandstatus. Om du har hål eller dåliga fyllningar måste detta åtgärdas först. Blekning är inte skadligt för tänderna om det utförs på rätt sätt när det utförs med korrekt metod och hos godkänd behandlare.

Fillers

Fillers är en av de vanligaste estetiska behandlingarna och det finns en mängd olika varumärken. Fillern är baserad på hyaluronsyra i olika kompositioner beroende på vilket område man vill behandla.

Vanliga områden för behandling är läppar och kinder. Djupare rynkor eller ärr kan också behandlas. Behandling med fillers föregås av en hälsodeklaration samt samtal kring vilka områden du önskar behandla och vad du kan förvänta dig som resultat. Tillsammans med din behandlare beslutar ni också vilken typ av filler och mängd som kan vara aktuellt.

Behandlingen tar vanligen inte mer än 30 minuter och önskar man så finns det möjlighet till lokalbedövning. Det är normalt med viss ömhet och mindre blåmärken på det behandlade stället och ibland kan det uppstå en lokal svullnad som oftast avtar efter någon dag. Fillers är ingen permanent behandling. Därför behövs regelbunden påfyllning om man vill bibehålla resultatet.

Priser för Fillers

 • 0.5 ml 1900 kr
 • 1 ml 3300 kr

Boka undersökning online
-
Välj tid själv

Välj själv den klinik och tid som passar dig bäst. Vi tar hand om dig precis som om du bokat i receptionen. Har du några frågor är det bara att kontakta kliniken.

Boka undersökning i receptionen

Vänligen beskriv vad du behöver hjälp med.