function jquery_parallax() { ?>

BEHANDLING - TANDREGLERING

På kliniken jobbar vi enbart  med något mindre komplicerade fall ofta mindre trångställningar eller slutning av mellanrum. Skenorna vi använder är genomskinliga och syns inte när du skrattar eller pratar. Välkommen in på Munhälsa Göteborg.

Patienterna på bilderna har även utfört tandblekning med Opalscens

Osynlig tandställning - Invisalign

Vi börjar med att boka in dig på en kort konsultation. Om det känns bra under konsultationen så kan du och tandläkaren tillsammans boka in nästföljande besök direkt. Om du vill gå hem och fundera lite så går det också givetvis bra.

Innan tandregleringsprocessen drar igång behöver vi säkerställa att dina tänder är friska. Vi kommer därför utföra en undersökning med röntgenbilder. Vi kommer också att ta avtryck av dina tänder eller scanna dessa med vår Trios som vi sedan använder för att skapa de individuellt anpassade skenorna.

Avtrycken analyseras och du kommer träffa din tandläkare på nytt för att se det förväntade resultatet med hjälp av en 3D-modell. Godkänner du denna modell så kan behandlingen påbörjas bara någon vecka därefter.

Skenorna som framställs flyttar tänderna till en ny position i käken. En behandling kan ta mellan 10 till 20 veckor. Du byter skenor varje vecka vanligtvis om det inte är speciell behandlingssituation.

Kostnad

Behandling med invisalign tandställning kostar 25 000kr per käke.